iklan banner
MASIGNCLEAN101

Kredi Kartı ile Vodafone Fatura Ödeme

Kredi Kartı ile Vodafone Fatura Ödeme
30 Ekim 2015 Cuma
Günümüzde kredi kartları harcama işlemleri yapılırken en fazla kullanılan araç haline gelmiştir. İnsanlar, kredi kartının taşıma kolaylığına fazlasıyla alışmış olup bütün harcama işlemlerini bu yolla yapmayı tercih etmektedirler. Nakit parayı yanından taşımak istemeyip ya da taşıdığı nakit paranın hesabını tutamayacağından korkan kişiler tek bir kartı cüzdanlarında taşıyarak meblağ ne olursa olsun her türlü işlemlerini bu şekilde yapmayı tercih etmektedirler.

Vodafone da sürekli müşterilerine kullanışlı bir hizmet sunmayı amaç edindiğinden Kredi Kartıyla Vodafone Fatura Ödeme sistemine yıllar önce geçiş yapmış ve sürekli bu sistemi iyileştirme hareketlerinde bulunmaktadır. Vodafone sürekli olarak fatura işlemlerini kredi kartıyla yapabilme imkanını müşterilerine sunarak hem tercih sebebi olmaktadır hem de sürekli bu sistemi güncelleyerek her geçen gün daha kullanışlı bir sistem olmasını hedeflemektedir.

Peki, bir vodafone faturası kredi kartıyla ne şekilde ödenebilir? Bunun pek çok alternatifi olmakla birlikte en fazla kullanılan sistem; internetten online olarak yapılan fatura işlemleri olmaktadır. Vodafone internet sitesine giriş yapıp online işlemler bölümünün bulunduğu alanına tıklamak bu işlemin ilk adımı olmaktadır. İkinci adım ise; sistemden edindiğiniz kullanıcı şifrenizi buradaki alana girmektir. Eğer, daha önce edindiğiniz bir kullanıcı şifreniz yoksa yine birkaç adımda şifrenizi sistemden alabilirsiniz. Eğer, ‘hiç vaktim yok şifresiz fatura ödeme işlemimi gerçekleştiremeyecek miyim?’ derseniz de yine bunun için vodafone bir alternatif sunmaktadır. Bu alternatif; tek kullanımlık şifre talebidir.

Online işlemlere giriş yapıp mevcut cep telefonu numaranızı sisteme girip tek kullanımlık şifrenizi kolayca alabilirsiniz ki numaranızı sisteme yazdığınız an cep telefonunuza şifre gelecektir ve ardından sisteme bu şifreyi yazarak rahatlıkla Kredi Kartıyla Vodafone Fatura Ödeme işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

Duyuru Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Vodafone'nin kendi resmi sitesine ugrayın.

https://www.vodafone.com.tr 


Daha Ayrintili Bilgi almak için VODAFONE Resmi Sayfasını takip edin.
Bunu Paylaş :