iklan banner
MASIGNCLEAN101

Vodafone Fatura Çok Geldi

Vodafone Fatura Çok Geldi
30 Ekim 2015 Cuma
Her faturada olduğu gibi, Vodafone kullanıcıları için de hazırlanan faturalarda bir takım yanlışlıklar olabilir. Bunun sebebi olarak faturalandırma işi yapan kişilerin dikkatsizliği veya fatura hazırlama programını yapan kişilerin dikkatsizliği olabilir. Tüm bu işlemlerin doğru olup olmadığını kontrol etmek ise size düşer. 

Her ay sabit bir şekilde kullandığınız faturanız o ay çok daha fazla gelebilir. Bu durumda hemen telaşa kapılmanıza gerek olmayıp, ilgili yerlere başvurmak suretiyle gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Vodafone fatura çok geldi gibi bir derdiniz varsa, öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak bunun nedenini sorgulatabilirsiniz. Bu sayede kullanmış olduğunuz bir aylık fatura incelenir ve aramalar da kontrol edilerek bedelleri hesaplandıktan sonra size anında dönüş yapılır. Vodafone faturalarında hata oranı oldukça azdır. Bu sebeple faturalandırma işi yapan kişiler çok titiz bir çalışmadan sonra toplu bir şekilde fatura düzenlemesi yapıp, bu faturaların size gönderimini sağlamaktadırlar. Bu sebeple faturaların fazla gelmesinin nedenlerini öncelikle telefon kullanım özelliklerini gözden geçirerek sorgulamanızda fayda var. 

Örneğin faturalı hattan internet paketi olmadığı halde internete girilmesi oldukça fazla bir miktara neden olabilir. Ya da aramış olduğunuz özel numaralar da gene normalden fazla faturalandırma sebebi olabilir. Bu sebeple öncelikle o ay içinde bu tarz bir işlem yapıp yapmadığınızı gözden geçirmenizde fayda var. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse o zaman Vodafone müşteri hizmetlerini aramak suretiyle faturalarınızın gözden geçirilmesini isteyebilirsiniz. Bu sayede eğer sistemle alakalı bir sorun kaynaklı olarak faturanız çok gelmişse o zaman gerekli işlemler derhâl yapılır. Vodafone fatura çok geldiğinde telaşa kapılmaksızın ilgili müşteri hizmetlerine ulaşıp gerekli durumu anlatabilirsiniz. Bu sayede gereğinden fazla fatura ödeme derdinden de kurtularak kullanmış olduğunuz kadarını ödersiniz.
Bunu Paylaş :