iklan banner
MASIGNCLEAN101

Vodafone Fatura Bakiye Sorgulama

Vodafone Fatura Bakiye Sorgulama
30 Ekim 2015 Cuma
Telsiz telefon kullanım imkânı veren hat operatörü sayısının artmasıyla birlikte artık telefon kullanımları artmıştır. Hatta birden fazla hat hizmeti veren operatörün olması sebebiyle sizlere verilen hizmet kalitesinde de rekabete dayalı artışlar olmuş ve bu artış durmaksızın ilerlemeye devam etmiştir. Birçok hizmet artık ücretsiz bir şekilde verilmekte ve konuşma dakikalarından mesaj paketlerine kadar her türlü kolaylık sağlanmaktadır. 

Ücretsiz konuşma noktasında müşterilerine en çok hizmeti en iyi kaliteyle sunan Vodafone şimdi ücretsiz bakiye sorma servisiyle de karşınıza çıkmaktadır. Vodafone fatura bakiye sorgulama işlemi için öncelikle hattınızdan 7501’i aramanız gerekmektedir. Bu sayede faturanızın bakiyesini öğrenebilir ve ona göre telefon konuşmalarınızı bütçeniz imken verdiği oranda kullanabilirsiniz. Vodafone kullanıcılarına her türlü imkânı sunarak köy veya şehir demeksizin her bölgede üst düzey çekim alanı oluşturmak amacıyla durmaksızın çalışmalarına devam etmektedir. 

Bu sayede telefon kullanıcıları ve özellikle son zamanlarda kullanımı artan cep telefonlarından internete girme imkânlarını her yere ulaştırmayı sağlama açısından sürekli bir araştırma ve geliştirme çalışmaları yapılmaktadır. Kullanmış olduğunuz Vodafone hattınızın o ay için ne kadar fatura getireceğini öğrenmek için de birden fazla yol ve yöntem bulunmaktadır. 

Bu yol ve yöntemleri kullanmak için ister size verilen numaraları arayarak veya gösterilen yolla sms sayesinde faturanızı öğrenebilir ve faturasız hat kullanıyorsanız da kaç TL’nin kaldığını öğrenebilirsiniz. Vodafone fatura bakiye sorgulama işlemi için sesli arama yapmak yerine sms yoluyla da faturanızı sorgulayabilir ve ne kadar dakika konuşma süreniz olduğunu veya şimdiye kadar kullanmış olduğunuz dakikaların bedelini anında öğrenebilirsiniz. Bunu öğrenmenin diğer yolu da telefonunuzun mesajlar bölümünden BAKİYE yazmak suretiyle bu mesajı 7501’e göndermeniz yeterli olacaktır.

Duyuru Kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız Vodafone'nin kendi resmi sitesine ugrayın.





Daha Ayrintili Bilgi almak için VODAFONE Resmi Sayfasını takip edin.
Bunu Paylaş :