iklan banner
MASIGNCLEAN101

kredi kartınızla vodafone fatura öde

kredi kartınızla vodafone fatura öde
18 Mart 2017 Cumartesi
Vodafone faturanızın borcunu hem sitemiz aracılığı ile sorgulayabilir hemde rahatlık ile ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone faturalarınızı Online Self Servis, IVR, Vodafone Cep Merkez’leri, anlaşmalı bankalar ve PTT şubeleri üzerinden ödeyebilirsiniz
Online Self Servis yöntemiyle faturanızı ödemek için: Faturanızı kredi kartınızla Online Self Servis’ten ödeyebilirsiniz. Geçmiş ve son dönem faturalarınız ile ara ödemelerinizi kapsayan tüm ödeme listenize Online Self Servis’ten ulaşabilirsiniz. Daha sonra, ödemek dilediğiniz faturalarınızı işaretleyerek ve kredi kartı bilgilerinizi girerek ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Online Self Servis’e giriş yapın.
Menüde yer edinen satmaca Ödeme linkini tıklayın.
Online Self Servis abonesi değilseniz, şimdi Online Self Servis’e ücretsiz üye olmak için tıklayın
Not: Kısıtlı hatlar Online Self Servis’ giriş yapamayacaklarından ödemelerini IVR yoluyla yapabilirler. Aynı kredi kartıyla günde en fazla 4 adet vodafone fatura ödenebilmektedir. IVR kanalıyla faturanızı ödemek için:
7002’yi ücretsiz arayarak Vodafone satmaca Ödeme Servisi üzerinden faturanızı kredi kartınızla vodafone fatura ödeyebilirsiniz
Not: Aynı kredi kartıyla günde en fazla 4 adet satmaca ödenebilmektedir. Anlaşmalı bankalar yoluyla faturanızı ödemek için:
Vodafone’un anlaşmalı olduğu bankaların gişelerinden ve ATM’lerinden ödeme yapabilirsiniz veya bu bankalara otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Anlaşmalı bankaları ve anlaşmalı bankaların kabul ettiği ödeme yöntemlerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.
Faturanızı kredi kartınızla derhal ödeyin!
Bunu Paylaş :